78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 2. 1. 2006
Re: teplota

Řekl bych, že tady bude záležet jak u kterých potravin a jak pro koho.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Havlík" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, January 02, 2006 10:26 AM
Subject: Re: teplota


> Vzhledem k tomu, že u potravin stačí zaznamenat pouze i jednorázové
> rozmrznutí-vzestup teploty nad určitou mez, se za tímto účelem budou spíše
> užívat jednorázová čidla.-nejsou elektronická.Tak jako u transportu
> elektroniky se užívají čidla otřesu a náklonu, nalepená na krabici a při
> předávání materiálu mezi dopravci se každý může pouhým pohledem
přesvědčit,
> že podmínky přepravy nebyly porušeny-nic se nestahuje ve formě dat.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13914


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu